Download Bonez Adventures: Tomb of Fulaos Bonez Adventures: Tomb of Fulaos 1.1 Demo
Veliko drevno zlo dolazi i vi ste jedini koji to može spriječiti. Preuzmite ulogu mladog arheologa imenom Mac Bonez, i otkrivajte drevne spise, stare hramove i zaboravljena mistična mjesta.
Download Hacker Evolution Hacker Evolution 1.00.0083 Demo
Hacker Evolution vam omogućuje da preuzmete ulogu ageta specijaliziranog za računalnu sigurnost. Nakon što je došlo do pada računalne mreže burze i centralne banke vi znate da nije riječ o tek slučajnom...
Download The Universal The Universal 0.50.7
The Universal je jedinstvena masivna online igrica koja se odvija u svemiru sa mnoštvom planeta kojima vladaju igrači. Igrajući zarađujete novac s kojime možete unaprijediti svoj brod, oružje ili kupiti n...
Download Dora`s Carnival Adventure Dora`s Carnival Adventure
Dora`s Carnival Adventure je savršena igrica za djecu koja će pružiti mnoštvo zabave u avanturama male Dore koja luta cirkusom.
Download Worms 3D Worms 3D 2
Worms 3D je najnoviji nastavak poznatih Wormsa, strategije na poteze koju odlikuju bizarni i raskošni setovi oružja, ludog govora te pregršta zabave.
Download Splinter Cell: Chaos Theory Splinter Cell: Chaos Theory Demo
Diljem grada je zamračenje, sabotaže burze, elektornički napadi na nacionalne sustave obrane... počeo je informacijski rat. Vi ste Sam Fisher, NSA-in najelitniji agent. Vaš zadatak je da uklonite sve pr...
Download Mall Tycoon 3 Mall Tycoon 3 Demo
Umorni ste od šetnje istim starim trgovačkim centrom? Onda izradite vlastiti trgovački centar u simulaciji Mall Tycoon 3.
Download Singles - Flirt Up Your Life Singles - Flirt Up Your Life Demo
Singles - Flirt Up Your Life je simulacija uzbudljivog odnosa između muškarca imemon Mike i žene imenom Linda.
Download SWAT 4 SWAT 4 Demo
U gradu, krize i nemiri su svakodnevne pojave. Vi ste vođa grupe specijalaca pod nazivom SWAT koja je posebno obučena za krize.
Download LEGO Star Wars LEGO Star Wars Demo
LEGO Star Wars je susret svjetski najuspješnijeg filmskog serijala i najuspješnije svjetske igračke. Uživajte u ovoj briljantnoj mješavini jedinstvenih lego kockica i scena iz Ratova zvijezda.
Download SpaceStationSim SpaceStationSim 2.2 Demo
SpaceStationSim vam omogućuje da zajedno sa svojom posadom živite na svemirskoj postaji. Izgradite vlastitu svemirsku postaji prema vlastitim željama. Posotje milijuni kombinacija. Pošaljite svoje astron...
Download Air Conflicts Air Conflicts 1.17e Demo
Air Conflicts je zračna simulacija smještena u vrijeme drugog svijetskog rata. Karakteriziraju je autentične letjelice te povijesne misije.
Download No Holds Barred MMA Simulator No Holds Barred MMA Simulator 0.98
Tekstualni simulator ultimate fight i K-1 borbi. Odaberita dva borca (ili više u tournament modu) i čitajte play-by-play.
Download Brain Train Age Brain Train Age 3.20
Brain Train Age je računalna verzija igre Brain Age, koja vam omogućuje jednostavne, zabavne i učikovite mentalne vježbe.
Download Bridge Construction Set Bridge Construction Set 1.30 Demo
U igri Bridge Construction Set cilj je sagraditi most koji će uspješno proći sve testove opterećenja bez da se sruši u rijeku.
Zuma's Revenge! Igrica je jako zanimljiva iz razloga sto prelazite razne nivoe i na svakih 10 borite se s zlikovcima
Minecraft super
Sniper 3D Assassin: Free to Play dobra je
Ja pjevam, ja samo pjevam....
Installous za Android?
Android na Windowsima
iPhone za 100 dolara?
Windows 8.1 Update 1 stise u travnju!?
Koji mobitel imate?
Koju velisinu ekrana imate